where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Életmód

Biszexuális? Meleg? Heteró? Ettől függhet a szemétdíj?

trash.jpg

A nemi irányultságra is rákérdezett egy lakossági szemétszállításhoz kapcsolódó felmérésen Birmingham önkormányzata, amivel igencsak meghökkentett és feldühített jó pár lakost. A netes kérdőív fő témája ugyan a szelektív gyűjtés és a szeméttárolás volt, ám azt is firtatta, hogy a válaszoló hetero-, homo- vagy biszexuális-e. "Mi köze van a szexuális irányultságnak vagy a vallásnak a kukákhoz?! Törődjön az önkormányzat a maga dolgával!" - idézett példaként egy 40 éves lakost, Cyril Mayerst a The Daily Mirror című brit lap.

A melegházasság összefüggésben lehet a melegek hosszabb élettartamával

marriage1247232555.jpg

A melegházasság legalizálása óta Dániában csökkent a halálozási aránya azon homoszexuális férfiaknak és nőknek, akik házasságban élnek azonos nemű partnerrel - derül ki egy új tanulmányból, amelyet a LiveScience című amerikai tudományos portál ismertet. A szakemberek azt is megállapították, hogy a melegházasságban élő férfiak tovább élnek, mint a nem házas vagy elvált - akár heteroszexuális, akár homoszexuális - társaik.

Tabutéma a melegség a lengyel iskolákban, ugyanakkor mindennapos a meleg diákok vegzálása

meleg_cikk.jpg

Tabutéma a homoszexualitás a lengyelországi iskolákban, ahol a pedagógusok kerülik a téma tárgyalását, a meleg diákok nagy többsége pedig mindent megtesz homoszexualitása titkolására a vegzálásoktól való félelmében - derül ki egy felmérésből, amelyet a Kampány a Homofóbia Ellen (KPH) nevű melegszervezet ismertetett a minap Varsóban. A kutatás során a "félrenézés kultúráját" állapították meg - számol be róla a hatter.hu.

!TAPE bulik (!szkafander) - minden csütörtök este

!tape 19 2012-08-08 ver 02 no first copy.jpg

„Én ki nem bírom a hétvégéig. Mit ücsörgünk a lakásban csütörtök este, miközben a Bazaar Klubban a !szkafanderes srácok nyomják a dj-pult mögött? Ideje bemelegíteni a hétvégére, nem igaz? Vagy csak úgy zenét hallgatni egy gin-tonic, capuccino, sör, kakaó mellett. Lesz hozzá társaság.”

Gyermekvállalás melegként - műhelybeszélgetés VI.

baby.jpg

Vendégeink, Zsuzsa és párja, anonim donor segítségét vették igénybe ahhoz, hogy gyermeket vállalhassanak. A témával kapcsolatban arra is kitérünk majd, hogy vajon milyen alapja van annak a közkedvelt vélekedésnek, hogy "apaképre" vagy "anyaképre" van szüksége egy gyermeknek az egészséges lelki fejlődéshez. :)

Ösztrosokk májusi program

osztrosokk_logo.png

Május 12. szombat, 22-04: Ösztrosokk Relive 25+ leszbikus buli 25 év felettieknek és barátaiknak a Bazaarban. Május 26. szombat, 22-04: Ösztrosokk Traffic Lights a Grundon, mutasd a ruhád színével mit vársz az estétől.

Bubbles - Pop Parade

bubbles1.jpg

Budapest legújabb bulija melegeknek és barátaiknak, ahol „láb nem maradhat szárazon”!!! Egy este, ahol végre nem csak deréktól fölfelé tudsz táncolni, a robotzsaru hozzád képest piskóta lehet, és még csak a botmixer sem zörög a mosógépben…

A zaklatás első helyen áll az öngyilkossági okok között a fiatal melegek körében

gay_bulliing.jpg

A bántalmazás hatalmas kockázati tényezőt jelent a fiatal melegek körében az öngyilkosság szempontjából. Ez lett az egyik – valljuk be, sajnos nem is annyira meglepő – megállapítása egy friss amerikai kutatásnak. A vizsgálat 2,5 éven keresztül folyt, s majdnem 250 LMBT fiatal vett benne részt.

Az angol fociklubok aláírták a homofóbia-elleni chartát

matt bloomfield.jpg

Mind a húsz futballklub, amelyek részt vesznek a Premier Ligában, aláírták azt a tavaly született chartát, amelynek értelmében mindent meg kívánnak tenni a homofóbia és a transzfóbia ellen, a pályákon és a lelátókon egyaránt. Az említett futballcsapatok a minap tettek erről közzé egy sajtónyilatkozatot.

Homofób kijelentésért kapott büntetést az angol focista

Michael-Ball.jpg

Michael Ball, az angol első osztályú Leicester City futballcsapatának védője 6000 font (2.148.000 Ft) pénzbüntetést kapott, mert a Twitter nevű közösségi oldalon egy melegségét nyíltan vállaló színészt „fucking queer”-nek nevezett. A „Daily Mirror” c. lap tudósítása szerint ez az eddigi legmagasabb pénzbüntetés, amit az angol labdarúgószövetség homofób megnyilvánulások miatt kirótt.

A rovat RSS csatornája:Tartalom átvétel
2018. 10. 15. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.