Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Műegyetemi Meleg Kör

Társasági programok szervezése és levelezési lista működtetése a BME és más egyetemek jelenlegi és végzett tagjainak.

Honlap: http://gbme.hu

Email: gbme@gbme.hu

A Műegyetemi Meleg Kör 2001-ben alakult azzal a céllal, hogy összetartsa az egyetem meleg hallgatóit (jelenlegieket és végzetteket egyaránt). Ezenkívül szeretnénk segítséget nyújtani a melegséggel kapcsolatos problémák megoldásában.

A kör tevékenysége programok (biliárd, kirándulás, mozi, színház, beszélgető est, buli) rendezéséből, és egy levelezőlista fenntartásából áll.

A közösség eredetileg a Műegyetem berkein belül szerveződött, de mivel jelenleg ez az egyetlen működő budapesti egyetemi meleg kör, ezért egyre többen csatlakoznak hozzánk más egyetemekről és főiskolákról is.

Annak ellenére, hogy csoportunk nem képviseli hivatalosan az egyetemet, folyamatosan kapcsolatban állunk a Támpont Irodával. Ott egyéni tanácsadásra bárki jelentkezhet, így azok is, akik éppen a melegségükkel kapcsolatos problémájukra nem találnak megoldást (nem "lebeszélni" akarnak róla). A diáktanácsadó titoktartásában megbízhatsz, vagy ha úgy akarod, mi is tudunk segíteni neked, ha szakemberrel szeretnél találkozni.

Ha részt szeretnél venni a programjainkon, vagy további információra van szükséged, írj bátran a gbme@freemail.hu címre. Az anonimitást maximálisan biztosítjuk. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várjuk!

Szívesen vesszük építő javaslataidat is új programok szervezésére.

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.