Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Lelki Önsegítő Kör (LÖK) meleg, leszbikus, biszexuális, transznemű embereknek és családtagjaiknak

Kiscsoportos beszélgetés, zárt ajtók mögött, titokvédelemmel. Diszkrét, ingyenes és anonim. Szakképzett vezetőkkel, többéves tapasztalattal. Elektronikus levélben illetve, Skype-on is szívesen konzultálunk! Szükséges az előzetes bejelentkezés mobillal, vagy az e-mail címünkön. Közvetlen családbeli, melegséggel kapcsolatos problémákkal a családtagokat, vagy pedagógusokat is nyitott bizalommal várjuk. Több szülő találkozásának, a moderátorral közösen zajló, élménymegosztó, segítő beszélgetésének is igények szerint teret adunk. Kérjük az ilyen igényt minél korábban előre jelezni a szervezés miatt. (Pszichoterápiás esetekkel nem foglalkozunk.)

 

* Ideje: igény szerint szervezik

* Tel.: 06-70-531-7876

* E-mail: lokkor@freemail.hu

*Skype: lok.budapest

 

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.