Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Magunkról

A FrissMeleg egy magyarországi LMBT híroldal. Célunk az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben.

Honlapunk nem csak az LMBT közösségnek szól, hanem szexuális beállítottságra való tekintet nélkül minden olvasó számára nyújtunk hasznos információkat a melegséggel kapcsolatban.

Olvasóink hat hírcsoportban tájékozódhatnak a legújabb hírekről:

Az Itthon rovatban a hazai, melegeket érintő közéleti, politikai és jogi vonatkozású eseményekről lehet tájékozódni.

A Nagyvilág rovat a külföldi hírekkel foglalkozik: megtudhatjuk belőle, mi minden történt a meleg jogok, a meleg élet területén Európában (különös tekintettel Kelet-, valamint Kelet-Közép-Európára) és azon kívül egyaránt.

A Kultúra rovatban a melegséggel, és más kisebbségi helyzetekkel kapcsolatos filmekről, színdarabokról, televíziós sorozatokról, könyvekről, kiállításokról vagy éppen koncertekről olvashatunk.

A Bulvár rovatból értesülhetünk a meleg életet érintő legfrissebb pletykákról, melyek általában közismert hírességeket érintenek.

Az Életmód rovatban olvashatunk sportról, utazásról, az egészséges életmódról, szépségről és divatról, szórakozásról és bulikról is.

Végül, de nem utolsósorban a HIV/AIDS rovatban a szexuális úton terjedő betegségekkel kapcsolatos legújabb hírekről tájékozódhatunk.

A honlapon megtalálhatjuk az aktuális programok ismertetését is.

Itt csatlakozhatsz Facebook-csoportunkhoz!

Minden olvasónak kellemes és hasznos időtöltést kíván az alkotói csapat nevében:

Hanzli Péter főszerkesztő

Ha szeretnél partnerünk lenni, és szeretnéd, ha honlapunkon a partnerek között szerepeltetnétek, tedd fel Te is honlapodra banner-ünket, és cserébe mi is feltesszük a tiédet, feltéve, ha nonprofit honlap vagytok.

 

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.