Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Más Program

Honlap: masprogram.freeweb.hu

Email: masprogam@freemail.hu

Van más programod?

Ha még nincs, akkor tarts velem!

És hogy mire számíthatsz?

Egy csoport elszánt kirándulóra, jó hangulatra, érdekes programokra, hasznos időtöltésre. Kell ennél több? Ezeket a programokat a saját kedvtelésemből szervezem a szűk baráti köröm bevonásával 2000 óta. Egy évig zártkörűek voltak a szervezések, de 2001-ben túlnőttünk ezeken a kereteken, így szeretném a lehetőséget másokkal is megosztani, mindennemű kötöttség és precíz rendszeresség igénye nélkül.

Elsősorban városnéző kirándulásokra számíthatsz, de akad néhány kivétel is. Minden észrevételt és ötletet szívesen fogadok. Kérdéseidet megírhatod a masprogram@freemail.hu címre.

Szeretettel várnak: Gábor és barátai.

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.