where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Mozaik Közösség

Azért gyűlünk össze hétről hétre, hogy tanúságot tegyünk Isten irántunk való szeretetéről. Hisszük, hogy az együtt töltött idő közelebb visz Hozzá, egymáshoz és önmagunkhoz. Hisszük, hogy a közösség a bizalom, a nyitottság és az elfogadás helye, hogy ereje megtart minket, és bátorságot, lendületet ad a hétköznapokhoz. Hisszük, hogy a melegeknek helyük van Isten országában, és részt vehetnek annak építésében, és hisszük azt is, hogy a kereszténységnek van üzenete a melegek számára. Téged is várunk, ha Istent keresed, ha egy keresztény közösség tagja szeretnél lenni, ha melegséged miatt rejtőzködésre kényszerülsz, ha kérdések, bűntudat, félelmek gyötörnek. A közösségi alkalmak programjai közt ima, bibliaolvasás, beszélgetés, játék, filmnézés szerepel.

Hívj minket vagy írj nekünk, ha csatlakozni szeretnél közösségünkhöz!

Telefon: 06-30-210-2329

Honlap: www.mozaikkozosseg.hu

Email: info@mozaikkozosseg.hu

2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.