Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Protestáns Melegek

Keresztények vagyunk, akik hisszük és naponta megéljük, hogy élő hitünk és homoszexualitásunk, nem egy lehetetlen kombináció. Mi a honlap készítői mind aktív tagjai vagyunk protestáns gyülekezeteknek, ám nem tudjuk nyíltan vállalni másságunkat. Vannak köztünk, akik titokban, kapcsolatban élnek és mindezt hitükkel és Istennel való kapcsolatukkal összeegyeztethetőnek tartják.

Ezzel a honlappal egy keresztény virtuális közösség szeretnénk lenni, fontosnak tartjuk, hogy keresztény szemszögből pozitív üzenet is elhangzódjon!

Gondolkodásra hívunk minden kedves olvasót!

Sajnos név- és arcnélküliségünk miatt néhányan talán nem mernek bízni bennünk. Több dolog mellett az is közös velük, hogy még mi is indokolatlanul félünk, nem tartunk még ott, hogy teljes nyíltsággal bemutatkozzunk.

Keressük azokat, akik hasonló helyzetben vannak, és még túl nagy lépésnek találják, hogy személyes találkozókra elmenjenek. De azokat is várjuk akik ezt a lépést már megtették, vagy környezetükben baráti-, családi körükben ismernek valakit akit ez a kérdés érint. Szeretnénk egy helyett biztosítani, ahol tapasztalatainkat, élményeinket meg tudjuk osztani egymással!

Honlapunk mindenki számára nyitott!

Jó böngészést kívánunk oldalainkon, melyeket folyamatosan bővítünk. Véleményeket, kérdéseket is szívesen fogadunk. Továbbá keressük azokat, akik még nem tudják nyiltan vállalni a másságukat saját baráti ill. gyülekezeti körükben.

Szeretnénk egy helyett biztosítani, ahol tapasztalatainkat, élményeinket meg tudjuk osztani egymással!

Honlapunk mindenki számára nyitott!

Többen is jelezték, hogy még email címüket sem merik megadni, mert nem tudnak bízni egy névtelen honlapban. Sajnos még mi sem tartunk ott, hogy nyíltan vállalni tudjuk kik vagyunk, ezért indítottuk be a honlapot. Kizárólag segítő szándékkal.

Valamikor jó érzés olyan emberekkel beszélgetni akik ugyanazt tapasztalták és beszélni olyan dolgokról amit a környezet még nem ért meg..

Ha szeretnél tagja lenni levelező listánknak, vagy üzenni akarsz nekünk akkor küldj egy e-mailt.

Honlap: http://5mp.eu/web.php?a=protestansmelegek

Email: protestansmelegek@yahoo.com

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.