where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Szivárvány Misszió Alapítvány

A Szivárvány Misszió Alapítvány alapítói

Háttér Társaság a Melegekért, Labrisz Leszbikus Egyesület, Lambda Budapest Meleg Baráti Társaság

Az Alapítvány célja

A melegek, leszbikusok, biszexuálisok, transzneműek közösségi, kulturális és érdekvédelmi tevékenységének a támogatása. Ennek keretében fesztiválokat, rendezvényeket, előadásokat szervez, kiadványokat jelentet meg, együttműködik más meleg civil szervezetekkel, társadalmi és állami szervekkel. Az Alapítvány kiemelt célkitűzései közé tartozik az évenként megrendezésre kerülő Leszbikus, Meleg, Biszexuális és Transznemű Fesztivál és az ehhez kapcsolódó Meleg Méltóság Napja eseményeinek a megszervezése, valamint a melegek számára egy olyan közösségi ház létrehozása és működtetése, amely hozzájárul a meleg civil önszerveződések megerősödéséhez.

Az Alapítvány és a fesztivál szervezése

Korábban a Lambda Budapest Meleg Baráti Társaság (Mások szerkesztősége), a Háttér Baráti Társaság a Melegekért, a Labrisz Leszbikus Egyesület és más szervezetek, csoportok, valamint magánszemélyek szervezték a rendezvényt. 2001-től azonban a külön erre a célra alakult, s a meleg szervezetek által delegált tagokból álló Szivárvány Misszió Alapítvány a hivatalos programrendező. Az Alapítvány Kuratóriumának tagjai a szervezés elsődleges felelősei. A tagok nem állandóak, hanem éveként megújul a csapat, bár természetesen soha nem cserélődik ki teljesen. Ebben az évben sok új tagot delegáltak a szervezetek a kuratóriumba, és egy új, fiatalabbakból álló team kezdett neki a szervezés munkálatainak télen. Hamar szembesültünk azzal, hogy nem könnyű önkéntes munkában végezni egy ilyen az évek alatt naggyá nőtt fesztivált. Tavasszal önkéntesek csatlakoztak a munkánkhoz, majd a külföldi önkéntesekkel együtt igazán kiszélesedett a segítők csoportja, így a kuratórium - mint fő felelős - számos feladatot delegálni tud, lelkes önkéntesek és hozzáértő szakemberek hozzájárulásával szervezheti az időközben szeptember első hetére tolt fesztivált.

Elérhetőségek:

Email: info@budapestpride.hu

Honlap: www.budapestpride.hu

Levelezési cím: 1053 Budapest, Magyar u. 42

2018. 10. 15. Hétfő

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.