Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Tranny Baráti Kör

A Tranny Baráti Kör tagjai egymást személyesen is ismerő transzvesztiták, transzszexuálisok és crossdresserek. 2003 tavaszán a "Bettina" fórumon fogalmazódott meg a kezdeményezés: kiszakadni a "closed travi" életvitelből és személyes találkozókkal, közös programokkal, nyilvános megjelenésekkel megvalósítani önmagunkat! Közülünk egyre többen megtalálták azt az utat életükben, melyben családtagjaik, barátaik, munkatársaik megértik és elfogadják ezt a fajta "másságot".

Tag lehet bárki, aki folyamatosan részt vesz rendezvényeinken és igyekszik a mindennapjaiban is kiteljesíteni ezt az életformát. Tagjainknak biztosítjuk a bemutatkozási lehetőséget oldalunkon, az ezzel kapcsolatos részletekért kérjük, írj egy levelet email-címünkre. Jelenlegi tagjaink oldala megtalálható a Link-ek menüpont alatt! Mi megtesszük Veled az első pár lépést, de az utcán Neked kell végigmenni!

Honlap: www.trannybaratikor.hu

Email: info@trannybaratikor.hu

 

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.