where is the best to buy cheap essays online buy paper bags for sweets cover letter for customer sales representative essay on internet services what is the best essay writing company pinellas county schools homework helpline big should i underline my title in an essay self help is the best help essay writing nc state personal statement helper writing college papers for cash big y homework helpline horse link ap world history compare and contrast essay help write essay my childhood days college essay help massachusetts registry

Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Videók

Te magad légy! VII. LIFT promófilm

2012. október 11.-13. között kerül megrendezésre a VII. Leszbikus Identitások Fesztiválja a Cirko Gejzír moziban és a Cökxpon-ban. Workshopok, zenészek, és mi.

A 17. Budapest Pride a Meleg szemmelben

Vasárnap véget ért a 17. Budapest Pride. A Meleg szemmel videoblog, a tavalyi évhez hasonlóan igyekezett bemutatni az LMBTQ kulturális- és filmfesztivál sokszínű programjait. Láthatunk részleteket a megnyitóból, a felolvasóestből, a Rapid Randiból és a workshopokból is.

Gyurcsány üzenete a Budapest Pride Felvonulásra

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök, a Demokratikus Koalíció elnöke, formálisan független parlamenti képviselő támogató videoüzenetet küldött a Budapest Pride Felvonulásra. A múlt héten pártja a melegházasságot tartalmazó törvényjavaslat majdani benyújtását jelentette be.

Házassági egyenlőséget támogató videó Ausztráliából

Várhatóan decemberben dönthet az ausztrál parlament a házassági egyenlőség kérdéséről. A melegszervezetek kampányának részeként készült el egy videó. Az üzenete rendkívül egyszerű: „Itt az idő. Vessünk véget a házassági diszkriminációnak”.

"Azért támogatom a meleg házasságot, mert konzervativ vagyok!"

"Nem annak ellenére támogatom a melegházasságot, hogy konzervatív vagyok, hanem épp azért, mert konzervatív vagyok" – fogalmazott David Cameron brit miniszterelnök pártja konferenciáján.

Mégis vannak melegek Iránban

Ahmedinezsádnak nincs igaza: mégis vannak melegek Iránban. Legalábbis ez derül ki egy iráni meleg gondolatait közvetítő videóból, mely szeptember 13-án került fel a YouTube-ra.

Lady Gaga halálra szekált meleg rajongója tiszteletére énekel

Nemrég véget vetett életének Jamey Rodemeyer (†14), amerikai meleg tinédzser, aki a piszkálódások ellenére videoblogot indított, hogy erőt adjon sorstársainak - és saját magának is. Következzék az ABC videója a témában.

A DADT eltörlése az Obama-kampány része

Szeptember 19-én életbe lépett Amerikában a „Ne kérdezd, ne mondd meg!” törvény eltörlése, így ettől a naptól fogva nyíltan meleg és leszbikus katonák is szolgálhatnak az amerikai hadseregben.

A Háttér a "Meleg szemmel"-ben

A Meleg szemmel videoblog legújabb epizódja a Háttér Társaságot mutatja be. A vlognak Hanzli Péter ügyvivő, Dombos Tamás szakértő és Balázs Attila, a HIV-vonal vezetője nyilatkozott.

Freddie Mercury újjászületett!

A nem jóját - messze a legjobb Queen-utánzat, amit csak hallani lehetett. Mind a hang, mind a megjelenés tisztára, mintha Freddie lenne. A zseniális, biszexuális énekesnek egyébként idén november 24-én fogunk emlékezni halála 20. évfordulójára.

A rovat RSS csatornája:Tartalom átvétel
2018. 10. 20. Szombat

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.