Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Bubbles - Pop Parade

Budapest legújabb bulija melegeknek és barátaiknak, ahol „láb nem maradhat szárazon”!!! Egy este, ahol végre nem csak deréktól fölfelé tudsz táncolni, a robotzsaru hozzád képest piskóta lehet, és még csak a botmixer sem zörög a mosógépben…

Add a Facebook-hoz Add a Twitter-hez Add az iWiW-hez Add a Startlaphoz Oszd meg a Citromail-lel!

 

 

Egy este, ami alatt Robyn, Parov Stelar, Madonna, Gossip, Crystal Castles, Chemical Brothers és még sok más finomság társaságában fújhatod a buborékokat hajnalig!

Nem érdemes kihagyni, mert MÁRCIUS 17-én egy éjjelre újra egy házibuli hangulatában tombolhatsz, ahol a legkevésbé sem kell visszafognod magad!

Helyszín: Mappa Klub (1094 Budapest Liliom utca 41)

Időpont: Március 17.

Belépő: 1000 HUF

Facebook event: https://www.facebook.com/events/351811818182544/

Like us!
https://www.facebook.com/BubblesParty

 
2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.