Ön a Frissmeleg oldal archívumát olvassa. Az oldal 2013. május 28-án megszűnt, azóta nem frissül. Az archívumot a Háttér Archívum működteti.

Meleg szemmel

Szimpozion Közhasznú Egyesület

Az egyesületünk 2002 márciusában alakult. Célunk egyrészt a leszbikus, meleg biszexuális és transznemű (LMBT) fiatalok identitásának erősítése, másrészt a társadalom toleranciaszintjének növelése, érzékenyítés a kisebbségek iránt. Ezért szervezzük már nyolc éve esti beszélgetős rendezvényünket, a Pocok Klubot (ami 2010 őszétől Szimpozion klub), és ez a cél vezérel, amikor részt veszünk többek között a Melegség és megismerés iskolai érzékenyítő programban, valamint a Budapest Pride szervezésében és lebonyolításában.

Minden, amit fontos tudni az LMBT közösségről: http://melegvagyok.hu

Telefon 10:00-20:00 között: 30/595-8174

Pocok Klub körlevélre feliratkozás: pocok-klub+subscribe@googlegroups.com

2020. 09. 08. Kedd

Magunkról

A FrissMeleg egy magyar LMBT híroldal. Célunk a hazai olvasóközönség számára az itthoni és külföldi meleg élettel kapcsolatos hírek közlése, minél naprakészebben. Ajánlott böngésző: Mozilla Firefox.

TOVÁBB >>>

A FrissMeleg keres - társadalmi munkában - újságíráshoz és fordításhoz affinitást érző, tehetséges fiatalokat (és idősebbeket), a következő témakörökben: közélet, nagyvilág, kultúra, egészség, szórakozás és divat. Jelentkezés: foszerkeszto@frissmeleg.hu.

1 százalék

Videók

Partnerek

Szavazás

Szerinted milyen lesz 2011-hez képest, LMBT-szempontból 2012?

Lelkisegély

Felhívás

Ezen a napon történt...

Március 14.

  • 2007-ben ezen a napon hozta nyilvánosságra Fodor Gábor SZDSZ elnökjelölt a szabadságjogokról szóló politikai programját, melyben Kóka Jánoshoz hasonlóan csak „a házassággal azonos jogokat biztosító” regisztrált élettársi kapcsolat mellett foglalt állást.